Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

Death is a disease

αναπνέοντας την αιώνια αγάπη
2 σχόλια:

 1. Καλημέρα καλή Κυριακή.
  Εάν υποθέσουμε πως ο θάνατος είναι αρρωστημένη υπόθεση(αν και δεν πολυσυμφωνω και αυτό γιατί ο θάνατος είναι η φυσική συνέχεια της ζωης,άρα γιατί να είναι αρρωστημένη) πως θα μπορέσουμε να αναπνευσουμε την αιώνια αγάπη?
  Μέσα από πια πραγματικότητα;Αυτή του αρρωστημενου που το κάνει ο θάνατος;
  Άρα προσωπικά καταλήγω και το υποστηρίζω σθεναρά πως ο άνθρωπος δεν είναι πλασμένος για να πεθαίνει.
  Νομίζω πως κάτι ανάλογο θέλεις και συ να πεις με το παραπάνω βίντεο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλησπέρα SuprNova.Δεν νομίζω ότι μπορεί να κλειστεί η φιλοσοφική διάσταση του Θανάτου μέσα σ' ένα κουτάκι και ανάμεσα σε δυό τρεις λεξούλες, αλλά ούτε βέβαιως και σ ένα βίντεο.Τώρα το αν είναι ο Θάνατος είναι αρρώστια, ή μάλλον Α-Σθένεια, που κατα την δική μου αντίληψη σημαίνει δίχως Σθένος και ποιος δεν έχει σθένος;Η αέναη ψυχή, που στη συγκεκριμένη περίπτωση έρχεται και βιώνεται ανασαίνοντας, την αγάπη, ξανά και ξανά.
  Και φυσικά για την "πραγματικότητα του Θανάτου" που ορίζεις ως φυσική εξέλιξη, θεωρώ ότι ακριβώς επειδή δεν βρίσκει το σθένος, πρέπει ν αλλάξει (υλική)υπόσταση και να φορτώσει το νέο "πεπρωμένο" που θά ναι αδύνατο να ξεφύγει απ αυτό, στον κύκλο της Ζωής!
  Δυστυχώς, όπως έγραψα και στην αρχή, δεν είναι κάτι που μπορεί να αναλυθεί κάπου απλά με λέξεις,όλη η αιτία της ύπαρξης του όντος, παρά μόνο μέσα μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή