Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

"INTERSTELLAR" - Διεισδύοντας στο διαστρικό μονοπάτι του χωροχρόνου...

Ο χρόνος προσμονής μακρύς, για την δημιουργία «ενός ηρωικού ταξιδιού στα πιο απομακρυσμένα σύνορα της επιστημονικής γνώσης», όπως μας "υποσχέθηκαν" πριν ενάμιση  χρόνο περίπου, ο θεωρητικός φυσικός  Kip Thorne μαζί με τον σκηνοθέτη Christopher Nolan για την ταινία "INTERSTELLAR"
Ο Kip Thorne προσαρμόζει τις θεωρίες του για τον χωροχρόνο, τις μαύρες τρύπες και τις σκουληκότρυπες στο σενάριο Χολιγουντιανής ταινίας επιστημονικής φαντασίας.


Η ταινία βασίζεται σε μια από τις μεγάλες ιδέες του Thorne – σχετικά με τις σκουληκότρυπες και την δυνατότητα να ταξιδέψει κανείς διαμέσου αυτών στον χωρόχρονο.


Οι συζητήσεις για τις σκουληκότρυπες και η δυνατότητα να τις διασχίσουμε ... πραγματοποιώντας ταξίδι στο χρόνο θα βρίσκονται στις κινηματογραφικές αίθουσες από αύριο  7 Νοεμβρίου.

Πρωταγωνιστές της ταινίας ο Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain και Michael Caine υποδυόμενος τον φυσικό. Εύχομαι η προσδοκία μου, για την απόλαυση μίας αξιόλογης ταινίας, Φανταστικής Επιστήμης να πραγματωθεί με την προβολή της.Καλή προβολή σε όσους την επιλέξετε.


"Αυτό που πάντα μας προσδιόριζε,
 ήταν η ικανότητά μας να υπερνικούμε 
το αδύνατον"   

4 σχόλια:

 1. "Εύχομαι η προσδοκία μου, για την απόλαυση μίας αξιόλογης ταινίας, Φανταστικής Επιστήμης να πραγματωθεί με την προβολή της."
  Αυτή η προσδοκία, χθες το βράδυ, απογειώθηκε, σε ένα "ασύλληπτο Διαστρικό ταξίδι" ,με πλοηγό, μια εσωτερική έκρηξη συναισθημάτων, σ΄ένα υπέρμετρο συνονθύλευμα, Φαντασίας, Επιστήμης και παραδοξότητας...
  Η φωτογραφία θεσπέσια η μουσική υπέροχη.
  Η ταινία για μένα ήταν ... "τρομακτικά συγκλονιστική"!!! 


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολύ καλή ταινία! Φτιαγμένη μόνο για κινηματογραφική αίθουσα και όχι βίντεο από τον καναπέ. Μουσική, φωτογραφία, εφέ, ερμηνείες υπέροχες. Θα ήθελα λίγο περισσότερο συναίσθημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλησπέρα greendim.
   Είναι όντως εκπληκτική για το είδος της,,,Τόσο, που ενώ είμαι χειρουργημένη, θα ήθελα να την ξαναδώ, τουλάχιστον ακόμη 2 φορές στον κινηματογράφο.
   Δυστυχώς οι τρεις ώρες είναι πολύς χρόνος για την κατάστασή μου, οπότε και αρκέστηκα στο να κάνω ένα βίντεο με το μουσικό θέμα της ταινίας https://www.youtube.com/watch?v=fS8AbexJsZo&list=UUBpp4eycJP5ZAmHHjtim_3A
   Καλό σου βράδυ!

   Διαγραφή
 3. Περαστικά και γρήγορα "κοντά μας" πιο δυνατή!!!...

  ΑπάντησηΔιαγραφή