Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016

100.000 ματιές σ' ένα "ψηφιακό δωμάτιο", "Χαοτικής Μαγείας...ΣυνΠαντικής Τάξης
Ματιές από ολόκληρο τον πλανήτη

Σ' ένα σχετικά, παραμελημένο διαδικτυακό λεύκωμα όπως είναι αυτό το ιστολόγιο που δημιούργησα, μια νύχτα του Νοέμβρη του 2012, δεν είχα συνειδητοποιήσει όταν ξεκίνησα,  πως "ταξίδευα" με σκάφος ένα ψηφιακό δωμάτιο, σε ολόκληρο τον πλανήτη...


Γιαυτό και σήμερα που έφτασε το ιστολόγιο, τις 100.000 προβολές, αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ με όλους εσάς που περάσατε το κατώφλι της Χαοτικής Μαγείας αυτή την στιγμή, και να σας ευχαριστήσω, που με "προσέχετε"...!!!

162 ακόλουθοιΑφιερώνω σε όλους τους αναγνώστες (θεατές), ένα βίντεο που δημιούργησα, από μία αγαπημένη μου ταινία


INTERSTELLAR


9 σχόλια:

 1. Χαίρε Χριστίνα!
  Εύχομαι μυχιοκαρδίως, λίαν συντόμως και στις 1.000.000 προβολές!
  Πολύ όμορ-φο (φως!) το video.
  Να είσαι πάντα καλά!
  Δημήτρης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε Δημήτρη, καλησπέρα και καλή εβδομάδα!
   Πάντοτε άμεσος και με εξαιρετική ευγένεια, αποτυπώνεις στο "πέρασμά σου" από την Χαοτική Μαγεία, τις απόψεις και τις όμορφες ευχές σου (ακόμη και τις ανησυχίες, όταν "εξαφανίζομαι")
   Είσαι από τους ελάχιστους ανθρώπους, που με "προσέχουν"(όπως ανέφερα στην ανάρτηση) εδώ και αρκετά χρόνια και αυτό από μόνο του είναι τιμή!
   Σ΄ευχαριστώ πολύ για όλα και ιδιαιτέρως για το ενδιαφέρον που επιδεικνύεις, όχι μόνο για την θεματολογία του ιστολογίου αλλά και για εμένα προσωπικά.
   Καλή δύναμη σου εύχομαι Δημήτρη με υγεία, σε ότι κάνεις!

   Διαγραφή
 2. Αγαπητή Χριστίνα, μέσα από την καρδιά σου εύχομαι εκατομμύρια προβολές να γιορτάσεις γιατί το αξίζεις! Ζητώ την άδεια να φιλοξενήσω το υπέροχό σου βίντεο στην Περιοχή Μ.
  Να'σαι καλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νιμερτή μου, "οι φίλοι μου" δεν χρειάζονται καμία άδεια!
   Άσε που θεωρώ πως σε κάποιες περιπτώσεις είναι "υποχρέωση" μας να μοιραζόμαστε "τα όμορφα πράγματα", πόσο μάλλον όταν τα πνευματικά δικαιώματα δεν ανήκουν στους δημιουργούς "μοδίστρες"(όπως εγώ) αλλά στους σχεδιαστές δημιουργούς!
   Σε ευχαριστώ πολύ, γιατί είσαι ο πιο σημαντικός "συνοδοιπόρος" σε αυτήν μου την διαδικτυακή διαδρομή, οπότε είναι τεράστια η χαρά μου για αυτήν σου την επιθυμία να φιλοξενήσεις το βίντεο και για τις πάντοτε, αληθινές ευχές σου, φίλε μου!
   Καλή συνέχεια να έχεις!

   Διαγραφή
 3. Καλημερα εγκαρδια! Χριστινα, με ενδιαφερον διαβαζω καθε αναρτηση σου εχοντας διψα για καθε νεο! Προσωπικα, ευχαριστω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Χάρμα οφθαλμών κάθε ανάρτηση, πάντα τέτοια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Χριστίνα, χαίρε!
  Εξαφανίσθηκες... Λείπεις...
  Ελπίζω και μυχιοκαρδίως εύχομαι να είσαι πάντοτε καλά με την οικογένειά σου, με διάθεση ολικής επαναφοράς στην Χαοτική Μαγεία!
  Έρρωσο!
  Δημήτρης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Σου εύχομαι να φτάσεις σε επταψήφιο αριθμό τις προβολές σου, αγαπητή Xibalba!
  Να είσαι γερή και δυνατή, ώστε να συνεχίζεις να δημιουργείς χρώματα και δονήσεις...
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Χριστίνα, καλησπέρα!
  Χάθηκες πλήρως απο το ιντερνετικό στερέωμα!
  Ελπίζω να είσαι πάντα καλά, κινούμενη ενεργειακά υψίσυχνα εντός του παρόντος ψεύτικου χωροχρόνου, δίνοντας μαρτυρία των επέκεινα, της πέραν των φαινομένων συμπαντικής χαοτικής πραγματικότητας.
  Δημήτρης

  ΑπάντησηΔιαγραφή